Tidligere Ekspedisjoner

Mer enn 25 års erfaring har ført til mange spennende prosjekter knyttet til endring, livsglede og overskudd. Her kan du lese litt om noen av mine ekspedisjoner.

Kirkens Nødhjelp

Program - og kompetansebygging i Pakistan og Afghanistan. Et annerledes oppdrag i en ukjent verden, hvor det var helt uvanlig at en kvinne hadde en slik rolle. Jeg deltok i beredskapsgruppens daglige aktiviteter, besøkte flyktningleirer og deltok på kvinnemøter. Arbeidet begynte etter at Taliban hadde trukket seg ut, og dermed kunne vi lage program som også omfattet undervisning for jenter.

Bank/Større internasjonalt offshoreselskap

Leder- og organisasjonsutvikling. Med utgangspunkt i forestående oppsigelser tegnet vi fremtidsbilder og drev parallell karriere-rådgivning mot interne og eksterne jobbmål. Resultatet av prosessen ble frivillig avgang og planer for kompetansebygging for dem som

valgte å bli igjen. Det mest givende for meg i disse prosjektene var at jeg fikk bidra til å bevisstgjøre enkeltpersoner rundt egne talenter og stake ut veien videre.

Sri Lanka

Produktutvikling og markedsføring blant kvinner i deler av landet med stor arbeidsløshet og fattigdom. Kontakt med Grameen Bank og minifinansiering.

Volvo Ocean Race

HR-partner/samarbeidspartner. Teambygger for skipper Knut Frostad på Djuice Dragons. Intervjuet og evaluerte seilerkandidater fra hele verden. Headhuntet ressurspersoner til det landbaserte teamet som fulgte seilerne verden rundt. Konsentrert teambygging i Miami og Sandefjord før seilasen startet, og oppfølging/konfliktløsning underveis.

Færøyene

Teamutvikling i forsknings- og utviklingsmiljøet rundt fiskerinæringen.

FAKTA

 • Har deltatt i over 400 leder- og
  spesialistrekrutteringer på alle
  nivå i Skandinavia og Storbritannia.
 • Har bistått mer enn 400 personer
  i å formulere jobbmål etter
  gjennomgang av kunnskap,
  erfaring, personlige forutsetninger,
  holdninger, interesser og ambisjoner.
 • Planlegging av personlig utvikling og
  kompetansebygging
 • Etter bistand i jobbsøking har 95% av
  de som ønsket ny jobb umiddelbart
  lyktes innen 4 måneder.
  Tidligere ekspedisjoner