Om Meg

Noen ganger kan det være nødvendig å stoppe opp og tenke: Hva gir dagene mine mening? Hva gir meg glede? Hva er mine mål? Og – hva er det som hindrer meg i å oppnå dette?

Jeg bidrar til både faglig og personlig utvikling. Mer enn 25 år i næringslivet har gitt meg bred erfaring med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og karriererådgivning. Jeg har også vært involvert i flere prosjekter der det har vært behov for rask men rolig omstilling i krisesituasjoner, eller ved implementering av ny eierstruktur.

Uansett oppgave søker jeg alltid etter å skape en trygg og åpen atmosfære. Jeg møter deg med respekt for den du er og for temaene du velger å ta opp. Jeg har taushetsplikt og følger internasjonale etiske retningslinjer for coaching. 

Jeg ønsker å formidle livsglede og overskudd til klientene mine. Jeg ønsker at du skal LEVE fremfor å OVERLEVE, og går inn for å være endringsagenten som bidrar til dette. Finne drømmen din, for så å gjøre den virkelig. Husk: Det trengs kun en person for å forandre livet ditt – DU.

Jeg er utdannet Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) fra verdens ledende coachingskole, The Coaches Training Institute (CTI) i California, USA. Jeg arbeider på grunnlag av CTI sin modell for Co-Active Coaching; en praktisk og effektiv metode som også er beskrevet i boken "Co-Active Coaching – New Skills for Coaching People Toward Success in Work and Life”

Velkommen til ekspedisjoner i ditt eget liv!

Jorunn Nårstad

Jorunn Nårstad - Sertifisert Coach i Stavanger